Volg ons

Over ons

Welkom in onze boomgaard

Achter het educatieve programma voor basisscholen, het programma voor ouder en kind én de training voor kindercoaches staan twee gepassioneerde vrouwen die leven vanuit hoofd, hart en ziel. Twee vrouwen met levenswijsheid en ervaring in ondernemerschap, onderwijs, cultuur, creativiteit, omgang met kinderen en coaching. Vanuit inzichten en mensenkennis willen zij bewustwording bij kinderen, ouders en scholen activeren. Zij geloven beiden in de toekomst van de nieuwe generaties en willen daarom de jeugd helpen opgroeien tot evenwichtige volwassenen. Beiden zijn ze ook moeder van een dochter en een zoon. 

​Susanne Danielson

wordt in 1961 in Stockholm geboren. In 1973 komt zij met het gezin naar Nederland. Verbinden is haar passie. Zakelijk en privé verbond zij bedrijven, diensten, producten en mensen met elkaar. Ruim 26 jaar heeft zij als B-to-B en B-to-C marketing communicatiespecialist en als importeur van Scandinavische producten gewerkt. Dat deed zij in dienst bij diverse bedrijven en als zelfstandig ondernemer voor diverse opdrachtgevers.

Sinds 2008 is zij levencounselor, docent, trainer en auteur. In haar werk inspireert ze mensen om zich te verbinden met zichzelf. Samen met Yvette Visser is zij founding mother van de coachingsmethode de Levensbronnen®. Voor het bedrijfsleven ontwikkelden zij samen met hun partners deOrganisatiebronnen®. In 2012 richtte zij met zeven collega’s het opleidingsinstituut het LevensCollege op.

Bij het coachen en opleiden van voornamelijk volwassenen vond Susanne het zo jammer dat mensen pas op volwassen leeftijd ontdekken wie ze zijn en hoe mooi het leven is. Dat het leven een speeltuin van mogelijkheden, uitdagingen en kansen is. Ze vroeg zich af waarom kinderen niet van jongs af aan leren hoe je het leven in volle glorie kunt leven. Het idee om een boek te schrijven voor alle kinderen van 0 tot 104 was geboren.

Eind 2015 werd haar boek ‘De boom zonder vruchten’ gepubliceerd. In 2018 werd de CD gelanceerd met acht liedjes die in muzikale vorm het verhaal van het boek ten gehore brengt. Susanne: “Toen ik het idee kreeg om de wijsheid van iedere boom uit het boek te vertalen in liedjes, wist ik meteen dat alleen mijn broer dit zou kunnen. Ongelooflijk knap hoe hij mijn geschreven songteksten tot leven heeft gebracht in acht liedjes die qua gevoel, energie en kracht precies passen bij iedere boom. Het is wat je noemt een echt familieproject geworden. Onze dochter Lisa Michels heeft zes liedjes een stem gegeven en onze zoon Lennart Michels twee. De dochter van mijn broer, Nina Danielson, is te horen in de koortjes. Mijn gevoel van dankbaarheid voor wat we met elkaar voor elkaar hebben gekregen is onmetelijk groot en niet in woorden uit te drukken.

Susanne:“Toen ik het boek schreef wist ik dat het de basis zou vormen tot iets groters en dat is inmiddels gebeurd. Mijn wens is om kinderen op te laten groeien tot evenwichtige en stralende volwassenen en ik hoop hieraan bij te kunnen dragen met ‘De boom zonder vruchten’. Kinderen hebben de toekomst, dus laten we ze alles meegeven om van onze maatschappij en onze mooie planeet een liefdevol en fijn thuis te maken.”

In januari 2019 wordt het educatieve programma voor basisscholen, de online training voor ouder en kind én de training voor kindercoaches gelanceerd. Deze trainingen heeft Susanne samen met Christel van der Gun ontwikkeld. Beiden vrouwen vullen elkaar perfect aan vanuit hun ervaringen en hun verlangens.

​Christel van der Gun

wordt in 1971 in Houten geboren. Van jongs af aan was dansen haar passie. Ze studeerde af aan de Amsterdamse Dansacademie van Lucia Marthas en was in diverse TV programma’s en musicals te zien.

Sinds 1991 geeft zij op verschillende plaatsen in Nederland dansles, onder meer bij de Nederlandse Ballet Academie en Het Nederlands Kinder Theater. Ze was assistent-choreografe bij Kinderen voor Kinderen.

In 1998 verwezenlijkte zij haar droom: een eigen dansstudio in Houten. Zij is eigenaresse, gepassioneerd docent en drijvende kracht achter STARDANCE. Inmiddels is STARDANCE uitgegroeid tot een zeer gerenommeerde dans- en musicalschool voor jong en oud in de regio Utrecht, met meer dan 1000 leerlingen. Sinds 2006 kunnen getalenteerde leerlingen die verder willen in het vak, de Voorbereidingsklassen van STARDANCE volgen. Deze klassen bereiden jonge, enthousiaste en talentvolle jongeren vanaf 13 jaar voor op de toelatingseisen van de verschillende dansacademies in Nederland.

Christel zet zich al jaren in voor kunst. Ze houdt van samenwerkingsverbanden met culturele en educatieve partijen. Ze verzorgt ook met regelmaat danslessen op diverse basis- en middelbare scholen in de regio Utrecht.

Naast dansen was er bij Christel ook van jongs af aan interesse in het onderwijs. Ze twijfelde lang of ze naar de PABO of naar de dansacademie zou gaan. In het geven van lessen in verschillende dansvormen vond ze het beste van twee werelden.

Toen Christel’s kinderen naar school gingen, werd haar liefde voor het onderwijs weer aangewakkerd. Ze zag hoe het schoolsysteem -ondanks grote veranderingen in de maatschappij- nog maar weinig anders was dan tijdens haar eigen schooltijd. In de opkomende stroom van verandering wil ze graag haar steentje bijdragen!

​In januari 2019 wordt het educatieve programma voor basisscholen, de online training voor ouder en kind én de training voor kindercoaches gelanceerd. Deze trainingen heeft Christel samen met Susanne Danielson ontwikkeld. Beiden vrouwen vullen elkaar perfect aan vanuit hun ervaringen en hun verlangens.